13.12.19 Balans 2019 #Helpdesk

Aan het einde van 2019 lijkt het ons nuttig om even achterom te kijken! Vakbonden zijn namelijk relevanter dan ooit op een arbeidsmarkt die steeds onstabieler en onzekerder wordt. Zoals u weet, kampt ook Defensie met onzekerheden over de pensioenen, personeelsgebrek en onvoldoende investeringen. Tijd dus om de balans op te maken van onze acties in 2019. Op onze netwerken vindt u tegen het einde van het jaar regelmatig een overzicht van onze dagelijkse activiteiten, van de belangrijke onderhandelingen met het kabinet Defensie en met human resources, maar we lichten ook de minder bekende aspecten van ons werk toe. Blijf op de hoogte! 

Hebt u een vraag of probleem?

Dan staan onze helpdeskmedewerkers voor u klaar! Zij helpen u graag met alle praktische, financiële, reglementaire of disciplinaire kwesties. Afhankelijk van de vraag wordt u bovendien doorverwezen naar de juiste dienst (individueel, juridisch enz.), zodat u optimaal geholpen wordt.

In 2019 werden zo ongeveer 800 e-mails behandeld en kreeg de dienst dagelijks 15 telefonische vragen. De helpdesk is dus de place to be voor al onze leden die met een vraag zitten of hulp nodig hebben.

Contact opnemen kan via het nummer 02 223 57 01.

E-mailen kan natuurlijk ook. Gebruik daarvoor het adres info@vsoa-defensie.be.