10.12.15 Respect en dankjewel

Respect voor al onze Belgische militairen.

Op 09 december 2015 heeft VSOA-Defensie koffie aangeboden aan de militairen en hun collega’s van de Federale Politie die instaan voor de beveiliging van gevoelige plaatsen omwille van de terreurdreiging.
Tijdens deze aangename verrassing voor het personeel ter plaatse, hebben de militairen hun ervaringen kunnen delen en boden wij een luisterend oor.

De samenwerking tussen Defensie en Federale Politie verloopt uitstekend en ook de bevolking is tevreden over het contact met de militairen door de operatie “ Homeland”.

“We zijn echt blij dat we eens in eigen land en tussen onze eigen burgers kunnen werken, de veiligheid van de bevolking blijft onze prioriteit”.

Het zoveelste bewijs dat ook Defensie de aangewezen partner is in de hulp aan de natie.

Dank aan al deze mannen en vrouwen die zoals steeds getrouw en vol goede moed hun opdracht uitvoeren ten voordele van de gemeenschap en voor onze veiligheid.

Defensie heeft geantwoord aan de oproep van de regering en hiermee aangetoond dat we met onze reactiviteit, beschikbaarheid en onze professionele houding de bescherming voor onze bevolking kunnen verzekeren.

Dit rechtvaardigt het feit om geen extra besparingen op te leggen aan Defensie.

Op veiligheid staat geen prijs.

VSOA-Defensie blijft dan ook pleiten voor meer investeringen in materieel en personeel op korte termijn zodat onze militairen op een juiste en veilige manier hun opdrachten kunnen uitvoeren.

Bekijk de fotoreporage via volgende link:

https://flic.kr/s/aHskq1tjv5