Bijdragen 2024

Beste Lid,

Aan het begin van het nieuwe jaar 2024 willen we u bedanken voor uw vertrouwen en loyaliteit.

We streven er elke dag naar om uw belangen zowel collectief als individueel te verdedigen. We zijn ons ervan bewust dat ons werk vaak achter de schermen wordt gedaan en daarom hechten we veel belang aan het beter communiceren en het uitleggen van ons werk. U vindt ons laatste nieuws op onze website www.vsoa-defensie.be, op onze Facebookpagina en onze Instagram-account. 

We hebben de informatie al gecommuniceerd via onze digitale nieuwsbrief in November 2023. Als u deze e-mail niet hebt ontvangen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze helpdesk om ons uw e-mailadres te laten weten. Onze digitale nieuwsbrief is de snelste en eenvoudigste manier om rechtstreeks met onze leden te communiceren.

In het belang van de transparantie informeren wij u nogmaals schriftelijk dat de maandelijkse bijdrage aan het VSOA-Defensie vanaf januari 2024 zal stijgen.

De lidgelden bedragen dan:

15,70€

per maand voor militairen in actieve dienst (ook TALO,TAPA, deeltijds werk & VEP)

16,85€ 

per maand voor burgerpersoneel van Defensie (inclusief bijdrage aan het stakingsfonds)

7,10€

per maand voor gepensioneerd personeel (ook weduwe of naaste familielid)

Waarom deze stijging?


Omdat de Kanselarij een minimumbijdrage oplegt om te genieten van uw syndicale premie van € 90 (voor een volledig jaar)

We hebben ervoor gekozen om een minimale verhoging toe te passen zodat we de goedkoopste vakbond binnen Defensie blijven!

Bovendien laat de stakingskas een terugbetaling van € 40  toe  voor onze burgerleden in geval van staking. Hou in onze digitale nieuwsbrief specifiek het nieuws voor burgerleden in het oog, zodat u geen wijzigingen mist die voor u van belang kunnen zijn!

Wat kunt u verwachten in ruil voor uw bijdrage?


Een verdediging van uw verworven rechten, maar ook het nastreven van vele voordelen:
de salarisverhoging en het verkrijgen van maaltijdcheques voor de militairen en burgers zijn concrete voorbeelden van het werk van onze medewerkers binnen de onderhandelingen en het overleg met Defensie en de politieke wereld 

Hebt u vragen? Ondersteuning nodig tijdens uw carrière of nood aan juridische hulp?

Wij staan voor u klaar en beantwoorden u telefonisch op 02 223 57 01, per e-mail via info@vsoa-defensie.be of per privébericht op de sociale netwerken


Uw lidmaatschapsbijdrage wordt terugbetaald via ons voordelenplatform!

Bijvoorbeeld: 5% korting op uw boodschappen bij Decathlon of  Bol.com, INNO 8%, Dreamland 6%, IKEA 3%, Krëfel 6%. Met onze Ekivita smartphone app kan u deze kortingen direct in de winkel of online krijgen. Uiteraard zijn al deze kortingen ook beschikbaar via onze www.vsoa-voordelen.be

We zijn beschikbaar als u hulp nodig hebt bij het instellen van uw account!

Bedankt voor het vertrouwen in VSOA-Defensie!

Tot binnenkort!

Het VSOA-Defensie teamOp 8 september 2023 hebben onze vaste afgevaardigden de DGHR Roadshow Dry Run bijgewoond