VSOA-Defensie

Vrij Syndicaat voor het Openbaar Ambt

Al meer dan 60 jaar uw
beste defensie!

VSOA Defensie was de eerste vakbond die binnen Defensie werd opgericht. Met een bestaan van meer dan 60 jaar hebben we niet alleen een nauwkeurige en verlichte visie op Defensie ontwikkeld, maar hebben we ook expertise op vele gebieden!

Ben je op zoek naar hulp of ondersteuning?
Ontdek de professionals die klaar staan om je te verdedigen!

Team & Dienst


Waarom lid worden?

Door lid te worden van VSOA-Defensie ben je verzekerd van ondersteuning tijdens je hele carrière en van een hele reeks voordelen!

Icône Prix

De keuze van expertise!

Meer dan 200 afgevaardigden staan je bij op lokaal niveau en een team van permanente afgevaardigden is gespecialiseerd in een breed aantal domeinen: vergoedingspensioen, tucht, commissies, collectieve actie, enz.

Icône Étoile

Onze premies en voordelen

Dankzij de jaarlijkse vakbondpremie van €90, getrouwheids- of huwelijkspremies en ons platform van voordelen waarmee je kortingen krijgt, betaal je je lidgeld snel terug!

Icône Vérification

Verantwoordelijk en constructief vakbondswerk!

VSOA-Defensie is een belangrijke partner van de defensie- en politieke gemeenschappen. Door onze aanwezigheid en ons dagelijks werk dragen we bij aan het verbeteren van Defensie en uw werkomstandigheden.

Zoek je lokale afgevaardigde!

Een van de sterke punten van de VSOA-Defensie en haar 10.000 leden is ons netwerk van lokale afgevaardigden. Dat zijn er meer dan 200, verspreid over defensie-eenheden en kazernes, maar ook in de parastatalen!

News

Votre snippet dynamique sera affiché ici... Ce message est affiché parce que vous n'avez pas défini le filtre et le modèle à utiliser.

Schrijf je in op
voor onze niewsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief! Je ontvangt dan regelmatig e-mails met het laatste nieuws, tips en prijsvragen van VSOA-Defensie!