MAALTIJDCHEQUES MILITAIREN: CONTROLEER JE ADRES IN HRM@DEFENCE!

Alle militairen met hun gewone plaats van tewerkstelling in België zullen dit jaar voor het eerst maaltijdcheques ontvangen, zoals aangekondigd in de Flash Defensie van 7 februari 2022.

De maaltijdchequekaarten worden vanaf 1 november 2022 opgestuurd naar elke rechthebbende militair. Je ontvangt samen met je kaart ook een informatiepakket dat uitlegt hoe je de maaltijdcheques kan gebruiken. Beide documenten worden opgestuurd naar je woonadres tenzij er een andere verblijfplaats vermeld staat bij je 'persoonsgegevens' in HRM@Defence.

Het is dus zeer belangrijk dat je die gegevens in HRM@Defence voor 1 november 2022 controleert en aanpast indien nodig! Weet je niet waar je je adresgegevens kan controleren en aanpassen? Klik dan op het logo van Guided Learning in HRM@Defence en typ 'adres' in de zoekbalk.

Defensie zal de maaltijdcheques op de kaart opladen in de loop van de maand december. Het aantal maaltijdcheques die je ontvangt, wordt berekend op basis van het aantal gewerkte dagen in november.


DEFENSIE WENST JULLIE EEN… SLECHTE PAASVAKANTIE!